Ingen tog Linda på allvar

...så hon viker ut sig igen. Vad tragiskt och tråkigt! Linda säger till Expressen att hon blir kritiserad för vad hon än gör, och ur människovärdessynpunkt kan man reagera på minst två sätt. Min ena känsla är att Lindas öde är tragiskt. Men vad kan man egentligen vänta sig av livet? Det finns många människor som önskar bli politiker och debattörer, men som inte når fram till den breda allmänheten. Alla som kandiderat men inte fått plats. Alla som kämpat i kanske flera mandatperioder i riksdagen men som nu åkt ut.

Men alla som inte når riktigt fram, viker inte ut sig. Linda har köpt sig ett kommersiellt gångbart utseende och har därmed sin försörjning klar. Men att hon viker ut sig för att ingen ändå tar henne på allvar - det känns som ... hämnd? Och i så fall, på vem?

Och vilken signal ger detta till andra "svaga i samhället" som hon tidigare sade sig värna om? Är man 32 år är man vuxen, och bör hantera motgångar på andra sätt.

Andra bloggar om:
, ,

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...