Las Vegas-Martin är visst bra

Christer Björkman och dom dissar Martin Stenmarck och säger att han inte har nån chans i finalen och att Sverige kommer att få kvala in i Melodifestivalen nästa år.

Jag tycker att The Wallstones skulle ha vunnit den svenska uttagningen och dom kom inte ens till final, så min musiksmak är inte helt i linje med varken svenska folket eller schlagerexpertjurys.

Men liksom - tänk dig in i att vara i Martins skor just nu. Är det inte tillräckligt nervöst och sjunga i direktsändning inför hela världen? Nu ska han plötsligt bära hela Sveriges musikframtid på sina axlar, känns det som. Ska vi inte supporta killen istället?

Spelar spår 3 från Carolas Störst av allt-skiva för Martin Stenmarck OCH fantastiska Karl Martindahl och Johan Becker i Wallstones:

"Till dig..du som är fjärd och spegel, bitande segel, stiltje och vind, du som är ebb och flod, eldströmmen i mitt blod..jag är din......"

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...