Inga-Lill står i Markuskyrkans kök och bakar rulltårta till påsklunchen på torsdag. Jag har naturligtvis, i egenskap av verksamhetsansvarig, varit ute och kontrollerat redan i smetstadiet. Det är väldigt viktigt att det är rätt balans mellan mjöl, socker och ägg. Helt okej, men för säkerhets skull får jag göra en ny visitation om sådär fem minuter.
Det är väl förresten så att det inte blir kalorier förrän efter ingredienserna har varit i ugnen?
Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023
Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...
-
Vänner, fick precis ett mail från en person som undrar över lämpliga presenter vid diakonvigning. Jag minns att vi har diskuterat vigningspr...
-
Enligt uppgifter från deltagare vid det nyligen avslutade Oasmötet i Borås har Oasrörelsen nu gjort ett kyrkopolitiskt uttalande mot könsneu...
-
När öppnade du en dörr senast? Ja, kanske när du skulle gå ut genom din dörr hemma för att ta dig till kyrkan, du kanske öppnade dörren ...