Hiss & Diss

Dagens Hiss:

a)Bloggosfären. Utropstecken!
b)Vägräfflorna. 10-15% färre dödsfall i trafiken varje år och kostar 20-40 kr per meter.

Dagens Diss:

a) Klimathysterin. Låt oss få fira jul, snälla. Låt oss få titta på Kalle Anka utan att behöva veta att det kostar 52 öre.
b) Bloggfastan.


Tanken är att under några dagar helt strunta i bloggen. Varken skriva några egna inlägg i eller reagera på någon annans bloggeri. Allt för att nå fram till större enighet om vad som är allra viktigast.
- Om vi tar ett steg tillbaka och ber för varandra i stället för att kritisera varandra kanske vi upptäcker att Gud har något att säga till oss, menar Mackan Andersson.
Suck i kubik. Att kommentera, tänka, tycka och ställa frågor ökar förståelsen oss kristna emellan och utåt. Snarare än att splittra tror jag att det enar att kunna läsa om andras uppfattningar. Och be för varandra borde inte ha något att göra med bloggerifrekvensen. Så tyvärr, Mackan, jag är inte med. Tvärtom kommer jag att under hela advent och jul fortsätta att vara en Aktiv Kristen på Nätet.

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...