Datachips, europaparlamentet och homosexuella

Radio Skaraborg berättar idag om den kristna homo - och islamofobiska tidningen Flammor, som trycks i Falköping och sprids i Skaraborg bland privatpersoner och frikyrkoförsamlingar, bland annat på ett pingsttältmöte i Falköping.

Flammor säger sig skriva "mycket om det profetiska ordets uppfyllelse i vår tid. Vi speglar olika händelser som i Bibeln är omskrivna som tidstecken. Att ha insikt i det profetiska skeendet är att tillföra en djupare dimension i sitt liv. Tillvaron blir mycket intressant med detta perspektiv. Vi får inblick i Guds plan och händelser som Bibeln förutsagt skall ske i den yttersta tiden."

Och detta stavas alltså propaganda mot homosexuella

"I tidskriftens senaste nummer finns artikeln ”Sverige är dagens Sodom” där
homosexuella beskrivs som ett stort hot mot vårt samhälle - homosexuella har
blivit allt fräckare och kräver rättigheter." (Radio Skaraborg)

och mot islam:

"ett Europa som vänt kärlekens Gud ryggen kommer istället att möta hatets och
våldets religion".

Tidskriften är konspiracistisk: EU är likamed Antikrist som genom maktkoncentration och diktatur vill märka alla människors hud med streckkoder och operera in datorchips . Allt i enlighet med Upp 13.

Något att bli upprörd över, eller ska tokapokalyptikerna hållas? Inte om de sätter sig över svensk lag. Och som kanslichefen på HomO säger till Radio Skaraborg:

"Jag tycker inte det är okej att kränka människor bara för att man säger amen
efteråt."
Andra bloggar om: , , , intressant

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...