Bloggrunda mm

Nån som orkar bli arg på något i dessa tider? Eller har alla bloggare flyttat ut i sommarstugan utan bredband? Gör en bloggrunda och kollar.

Jodå. Fred kommenterar kommentarer till Gunther and the Sunshine Girls-videon och konstaterar att den påstådda bögigheten inte är något jämfört med sexismen som uppvisas.

Mickey diskuterar brott och straff,

"Är det bara jag som tycker att 10 år för mord är skamlöst lite?"

Massor med folk har synpunkter om Pirate Bay. Varför skulle inte barnpornografin finnas där förresten, när den finns på alla andra ställen?

Dessutom kan folk lägga ner att lägga ut semesterbilder på sina badande barn. Dom tankas hem och sprids av snuskhumrarna.


Birger levererar samtidshistoria från 1994 som tyvärr kanske inte ändrats så mycket.

Annica Tiger skriver om sexköpare som numera får finna sig i att deras delgiving-om-brott-brev skickas till hemadressen.

Fortsättning följer. Regnet öser ner idag också. Höstens visningar av Bonde söker fru kommer bli jättetråkiga. I november vill vi se svajande guldgula vetefält i solnedgång, kärlekskranka bönder på gräsmattan framför lagårn, färggranna rabatter och hästar springande på gröna ängar. I höst får vi se deltagarna sitta i köket och titta ut genom köksfönstret och undra när det ska hålla upp. Korna står och trycker under något regnskydd och jordgubbarna har för länge sedan möglat bort.

För egen del gör det inte så mycket att det regnar. Vi får gjort massor inne. Om TV4 hade varit smarta hade dom kombinerat Äntligen hemma med Bonde söker fru. Vilka samordningsvinster!

Förresten, bröderna Rongedal var suveräna på teve igår.

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...