Med kroppen som slagfält - Boka Elin Grelsson!

Med kroppen som slagfält är en personlig och analyserande föreläsning om självdestruktivitet, självskadebeteende och ätstörningar.

Föreläsningen riktar sig både till skol- och vårdpersonal och andra organisationer med intresse för frågorna. Den ges också som ungdomsföreläsning, för högstadie- och gymnasielever i t.ex. skolor eller konfirmationsgrupper.

Alla föreläsningar tar avstamp i min egen bakgrund med självskadebeteende, ätstörningar och ångestproblematik.

Sedan är materialet i största möjliga mån anpassat efter målgruppens intresse och syfte, med verksamhetsspecifika råd och stora möjligheter för diskussion.


Bortom kön och mångfald
Föreläsningen riktar sig till alla organisationer som vill utveckla sitt arbete med genus- och mångfaldsfrågor. Den är framförallt inriktad på hur man kan arbeta med frågorna, utan att fastna i kategorier som kön, ålder och etnicitet. Den är målgruppsfokuserad och verksamhetsspecifik, utifrån det arbete som skett tidigare och verksamhetens önskemål.


Elin Grelsson är frilansjournalist, debattör, radiopratare och undervisar i journalistik och skrivande på ABF i Göteborg.
Hon är bland annat ledarskribent på Kyrkans Tidning, fristående skribent och litteraturkritiker på Göteborgs-Postens kultursida samt krönikör i bland annat Västerbottens-Kuriren och Borås Tidning.
Hon har flera års erfarenhet av föreläsningar och konsultarbete inom frågor som rör genus, mångfald och psykisk ohälsa bland ungdomar.


För kontakt, mer information, offert och bokning:
elin.grelsson@gmail.com
0703-237988
elingrelsson.se

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...