Om "folkpartisternas bloggkupp"

Hur var det egentligen med Lars Danielsson och Helen Eduards på annandagen? Enligt Expressen har ryktena börjat spridas av liberala bloggare, vilket Johanna med flera förnekar. Förnekar gör också Helen. Vad Lars säger får vi väl veta så småningom.

Vad är intressant då? Som Nylander säger enligt Expressen att "det är inte intressant om de har haft ett kärleksförhållande. Men det som är intressant är om de spenderade annandagen tillsammans." Eller är det riktigt intressanta vad som egentligen gjordes för tsunamioffren?

Intressant är också den roll som bloggosfären tar sig, eller ges av media. Skillnaden mellan oseriösa och seriösa bloggar är hårfin. Samhället behöver inte mer skvaller, men mer insyn och mindre inskränkthet. Därför spelar fristående bloggar en stor roll, och därför måste vi alla bloggare liksom övriga mediaaktörer ta vårt källkritiska ansvar.

Så ska vi nu vara riktigt ordentliga ska det förtydligas att Aftonbladet var först. Och sen citerar jag gärna bloggaren Stefan Olsson:"Johanna Nylander och andra bloggare var bara lite fräckare än andra, och sa det som tidningarna ville men inte tordes säga."

Andra bloggar om: Lars Danielsson

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...