Ny dokusåpa!

Jag tycker att svt:s nya såpa verkar jätteintressant, till skillnad från de indignerade politikerna i teve igår. Det var längesen diskussionen i "Debatt" var så livlig, faktiskt. Ett begrepp som jag stannade inför igår är "etablerade politiker". Det låter ganska tråkigt, men det är kanske sant. En del är etablerade, andra inte. Frågan är hur man blir etablerad. För många innebär politisk karriär (som tjejen från LUF sa) att man först får koka kaffe i tio år. Andra åker in på ett bananskal, och då är media ett bra sätt.

Robinson-Jan Emanuel var där också, och tyckte att det var bra att han var med i teve och blev känd, men ingen annan ska helst bli det. Dessutom, påpekade han, hade han redan varit politiskt engagerad i massa år innan han kom med i Robinson.

Jag kommer definitivt att följa "Toppkandidaterna". Alla sätt för att få ungdomarna att göra sina röster hörda är jättebra. Och vad fint att även ungdomar utan extensions och silikonimplantat kan få vara med i teve.

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...