Åke Green-manifestation 9 nov

Den 9 november ställs Åke Green inför rätta i Högsta Domstolen efter sin homofobpredikan. Bra. Inför detta tillfälle har en organisation som kallar sig Riksförbundet kristen tro och livsstil skickat ut ett mail till oss präster med förfrågan om vi vill ordna bussar till en manifestation för "Yttrandefriheten", som förbundet ordnar denna dag.

Manifestationen kommer att bestå av en marsch och ett opinionsmöte. Dom utgår från domstolen och går till Sergels Torg. Marschen börjar klockan 16.00 och opinionsmötet klockan 17.00.Medverkande på Sergels Torg blir Åke Green, Johannes Amritzer, Bror Spets, Sigvard Svärd, Birger Skoglund, Ulf Christiansson, Dansant med flera.

RKTL kommer att trycka affischer som ska spridas i kyrkor och kapell. De vill ha ekonomiskt stöd. Allt för att värna Åke Green och det dom kallar kristen tro.

Själv vill jag fortsätta stötta dom som far och farit illa av Åke Green och hans kumpaners propaganda. Det är dom som behöver stöd, och inte homofoberna.

Edit.5/11 RKTL önskar inte ekonomiskt stöd, utan de som behöver ekonomiskt stöd för bussresorna kunde kontakta RKTL. Min missuppfattning.

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...