Vem vill städa hos oss?

Monica: Tack för att du funnits och tack för allt du har gett oss!

Ledig igår, shopping, trädgård och allt det vanliga. Simon är jätteduktig i alla affärer och blir mutad med att åka häst, bil, flygplan och annat som dom placerar ut helstrategiskt utanför kassorna.

På förmiddagen har vi haft SKTF-möte med påföljande köttbullsmacka. Det är härligt att sitta ute i solen, man blir så mycket gladare. En och annan vits blev dragen och vi kan konstatera att vi är rätt trevliga personer.

Inatt är det svenska kyrkans tur att sköta Kyrkornas cafébuss, vår ungdomsdiakonala gemensamma satsning som går ut på att finnas till hands för ungdomar och unga vuxna som vandrar i natten.

Kommer inte ihåg om det var DN eller Expressen jag läste ett par v-kvinnors åsikter om skattesubvention av hushållsnära tjänster. Vad långtråkigt med argumentet att ingen får anlita städtjänst eftersom städtjänsten inte har städtjänst själv.

Men hallå. Vi får väl inse att vi har gått ifrån det gamla industrisamhället till ett modernt tjänstesamhälle. Och finns det något bättre sätt att behålla makten över den egna produktionen än att jobba med sin egen kreativitet?

Rut-avdrag nu!!

Något om sjukvården i Skaraborg. Krönika i SLA 18 september 2023

Det finns vissa grundrädslor vi människor har, sådant som vi till varje pris vill undvika, skydda oss ifrån och förhindra. I större eller mi...